• Eva Arnesen

Jeg dro etter den ungen som prøvde å komme seg unna..

Det er jo en stund siden vi kom hjem, men noen ganger tar ting litt tid. Jeg er glad i å skrive og formidle det jeg er opptatt av, men noen ganger har jeg ikke lyst til å skrive noe som helst. Men så går det litt tid også syns jeg det er gøy igjen.

Jeg skriver jo egentlig for min del, men syns du det er kjekt å lese om meg, mitt, mine tanker og meninger så er det ikke noe hyggeligere enn det.


Formålet med turen til Manchester i høstferien var å sjekke ut hvor den utflytta poden bor og om han hadde det rent på rommet..

Så da dro vi da. Mor, far og lillebror. Vi er skilt, men etter noen år så klarer man å omgås hvis man vil. Vi har vurdert at for oss er det viktig siden minstemann ikke har vokst opp med mamma og pappa i samme hus.

Så da ble det felles tur.

Samvær og skilte foreldre kommer jeg tilbake til i et eget innlegg.


Manchester er egentlig ikke en veldig fin by. Mulig jeg fornærmer noen, men byen er veldig preget av utbygging. Virker som det er mange prosjekt på gang samtidig. Men byen er vel mest kjent for fotball. Og fotballstadionene er fine. Vi var på omvisning på Ethiad. Sønnen går på skole som ligger rett ved. Han er Manchester city fan, så Old Trafford var ikke et alternativ denne gangen. Han har klart å overbevise lillebror om å heie på samme lag så de to var enige at Ethiad var rett sted.Hjemmegarderoben


For min del ble det en merkelig omvisning. Jeg hadde tidligere på dagen spist en sandwich og drukket en iste på Starbucks. Jeg merker ganske raskt at jeg blir dårlig, men tenkte jeg klarte å gjennomføre omvisningen.

Til United fansens store glede rakk jeg kun en blomsterpotte på utsiden. Ikke noe mer å si om det enn: Flaut!

Men jeg unngår Starbucks i nærmeste framtid. Jeg syns forresten at det er dårlig kaffe til en stiv pris også.


Siste dagen prøvde vi Escape room. Det var kjempegøy. Men utrolig irriterende samtidig. Vi har prøvd i Norge, og da klarte vi det. Så i Manchester skylder jeg på språket..

Anbefales som en morsom felles familieaktivitet. Det finnes i Oslo også vet jeg. Mulig det er i andre store byer også.

Her skal man løse et mysteriet og komme seg ut av rommene på 60 minutter. Alt du trenger av informasjon finnes i rommet. Det gjelder å finne det og knekke noen koder. Veldig gøy og litt stressende. 60 minutter går veldig fort når man har det gøy.


Som seg hør og bør når man er på tur så var vi ute å spiste. Sønnen var ganske klar på hvilke steder vi skulle spise. Jeg ga han ros for at han hadde gjort litt research.

" Jeg har kun googlet kjente steder fotballproffer spiser"

Vi så ingen.. men maten var god da.


Ikke så aller verst burger det her.


Vel målet med turen var medisin for syndromet "Empty nest syndrome". Jeg vil si det fungerte. Nå vet jeg hvor han bor, og hvordan det ser ut rundt i området. Det hjalp utrolig nok ganske mye.


Reportasjen i A-magasinet vi var med på skulle vinkles fra foreldrenes side. Noen mente jeg var egoistisk og ikke klarte å ha fokus på barnets behov. Det klarer jeg fint, men nå skulle dette vinkles på en annen måte og da ble det mest fokus på mine følelser som mamma.


Reportasje i A-magasinet.


I helgen går turen til Tromsø med mange flotte damer.

Jeg har aldri vært i Tromsø før så dette gleder jeg meg til.


Tromsø

Følg meg gjerne på instagram hvis du vil "være med".

@evaarnesen167 visninger
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon